Debat

29. september 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Endnu et eksempel på fuldstændig uduelig lovgivning

- Endnu et eksempel på fuldstændig uduelig lovgivning

29. september 2021 - 01:43

Kommentar til denne artikel:

 

Endnu et godt eksempel på en fuldstændig uduelig lovgivning. Så ufatteligt mange ting er helt ude af trit med virkeligheden. Politiet har en opfattelse, synshallerne har en anden opfattelse, og til syvende og sidst har vognmændene troet, at fortolkningen var på plads.

 

Vi var helt på det rene med, at biler kunne køre med plovplader på, hele året, blot de var afskærmet. Problematikken blev rejst, da flere producenter lancerede nye tiltag, nogle nyere biler, bl.a. Mercedes-biler, kun kunne køre med plovplader, der ikke kunne tages af.

 

Epoke, som formentlig er den største leverandør af plovudrustninger, har EU-godkendte systemer til stort set alle mærker. På nyere Mercedes-biler er beslag og plovplade ud i ét. Det betyder at kofangeren skal skæres i to stykker, og plovpladen boltes direkte på chassisrammen. Samtidig udgør plovpladen en del af den lovpligtige underkøringskofanger foran. Fjerner man plovpladen, er der hul hele vejen til rammen, og der er herefter ingen kofanger, ej heller underkøringskofanger på bilen. Den skal med andre ord ombygges to gange om året til en pris af ca. kr. 70.000.

Lad os nu en gang for alle blive enige om fortolkningerne, så vi dels kan konkurrere, men også prøve at bibeholde de resterende chauffører.  

 

Steen Tofteng
Egeskovvej 2
2665 Vallensbæk Strand

Læst i alt:

1480 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger