Debat

4. maj 2018 - 07:43

App linkNu på Google Play

- Godt svaret, minister

4. maj 2018 - 07:43

DEBATINDLÆG:

 

Ret skal være ret. I dagligheden skorter det jo ikke på begrundede lejligheder til alvorlig hovedrysten over udtalelser såvel som gøren af ting, der ofte er helt uden for skiven, når vores transportminister får en mikrofon holdt op for ansigtet.


Derfor synes jeg også, at når der så alligevel engang imellem kommer et guldkorn fra samme minister, så skal der også lyde ros herfor.

 

Ministeren skal have stor ros for den klare og kontante udtalelse og afvisning, som kommissær Violeta er sendt i marken med af ”cabotagemafiaen” (som helt sikkert også er meget dansk præget) omkring det EU-spørgsmålstegn, der pludselig sættes ved en dansk vedtaget parkeringslov.

 

Helt rigtigt, minister. Det kommer ikke andre ved end os i Danmark. Godt svaret, og hold fast i din holdning. Jeg kan godt advare dig om, at du vil komme under pres fra lobbyisterne fra ITD, Dansk Speditører, og Di Transport.
Stå fast, så vil din anseelse i erhvervet vokse.

Christian Jensen
Gerå Engvej 65
9340 Asaa

Læst i alt:

1931 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger