Debat

3. september 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

- Her vil FDL stå på ITD’s side

- Her vil FDL stå på ITD’s side

3. september 2019 - 01:42

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Jeg må holde med ITD i deres kritik af, at den nye regering nu netop går i den retning, vi vel alle inderst inde frygtede.

At 3F lægger pres på vennerne i socialismens navn er der vel ikke så mange, der er overrasket over som sådan. Men at de ubetinget hjælpes på vej af DA/Dansk Erhverv og deres underafdelinger DTL/ ATL må endegyldigt slå fast, at deres ellers højt besungne liberale aner endegyldigt er døde. De er skabssocialister, er de.

 

Når en arbejdsgiverforening og dens underafdelinger til trods Menneskeretsdomstolens og EU-charter herom i talrige afgørelser fastslår, at fri organisationsfrihed i positiv såvel som negativ retning er en indiskutabel ret, enhver borger har, så lægger man sig alligevel fladt ned og bøjer sig for socialismens krav om monopoler, som åbenbart ikke er et problem for den nye regering, når blot det fremmer de ideologier, man hylder.

At 3F ikke længere kan stå for fristelsen, at stille kravet om monopol, er forståeligt. Nu man kan få ubetinget hjælp fra en regering med samme socialistiske ideologi. Og 3F har jo for øvrigt ikke kunnet undgå at se og høre bl.a. DTL-lokalformænds dybe forelskelse i 3F og deres fremturen over for virksomheder, der i naivitetens navn forlod sig på domstolenes afgørelser om frihed til selv at vælge. Sikkert kun, til det evt. rammer dem selv.

 

Men at DA, Dansk Erhverv/ATL, DTL ubetinget tier og samtykker stiller godt nok et begrundet spørgsmålstegn ved, om de med rette kan kalde sig bare noget, der indikerer bare den mindste grad af liberalisme og frihed.

DA/ og dertil hørende underafdelingers ageren i denne sag er jo rent femte kolonne arbejde - slet og ret.  

 

Så derfor hilser jeg ITD’s opfordring til modangreb meget velkommen. Og i tiltro til, at mine liberale og frihedselskende medlemmer og kollegaer i FDL har samme indstilling som jeg, kan jeg bare sige, at på dette punkt vil vi gerne stå ved ITD’s side.

 

Christian Jensen, fmd. FDL
Nordvej 12  
9900 Frederikshavn

Læst i alt:

765 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger