Debat

19. september 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

- HM Transport har allerede en overenskomst

19. september 2018 - 01:44

HM Transport har siden 10. september 2018 været udsat for en hoved- og sympatikonflikt, iværksat af 3F Transport afd. Varde-Billund.

 

Her er vores version af konflikten:

 

Konflikten skyldes, at HM Transport ikke har ønsket at tiltræde en 3F-overenskomst.

 

Men HM Transport har allerede en overenskomst som medlem af ITD-Arbejdsgiverforening, hvor man har overenskomst med Krifa. Vores aflønning af vores medarbejdere er efter vores opfattelse på niveau, med hvad der fremgår af 3F-overenskomsten. Samtidig indeholder vores nuværende overenskomst bl.a. arbejdsmarkedspensionsordning indeholdende forsikrings- og sundhedsdækninger, ret til løn under uddannelse, 5 feriefridage og sædvanlig løn ved fri på barns 1. sygedag.

 

HM Transport mener, at vi driver en lovlig vognmandsforretning vedrørende løn- og ansættelsesforhold ved at anvende en af de overenskomster, der er angivet på Trafik- Bygge- & Boligstyrelsens hjemmeside. Derfor er HM Transport uforstående over, at man bliver udsat for en hoved- og sympatikonflikt, iværksat af 3F.

HM Transport har søgt dialogen med 3F siden marts 2018, men efter vores mening har 3F ikke ønsket dialogen. 3F har ikke villet svare skriftligt på spørgsmål om indholdet i selve overenskomsten, men udelukkende få os til at skrive under på papirer, der ville binde HM Transport til en overenskomst, som vi ikke ville kende indholdet af.

 

HM Transport beklager de gener, konflikten har medført for nogle af vores samarbejdspartnere. Samtidig takker vi for den støtte og moralske opbakning, vi har modtaget fra vores kolleger, medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

 

 

Med venlig hilsen
HM Transport ApS

Læst i alt:

2328 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger