Debat

24. april 2019 - 11:15

App linkNu på Google Play

- Hvad får dig til at tro at chauffører nedsætter hastigheden, Erik Østergaard

24. april 2019 - 11:15

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Hvis vi allesammen tager "faktabrillerne på", så må vi erkende, at sikkerheden på landeveje og motortrafikveje bliver dårligere, jo højere hastigheden er. Det er simpel logik for enhver.


Alligevel er det vedtaget, at lastbiler fra 1. januar 2020 må køre 80 km/t. på de nævnte vejtyper, selvom både Rådet for Sikker Trafik og Rigspolitiet har advaret imod det.

 

Erik Østergaard (direktør DTL, red.), du nævner, at hastighedsforøgelsen forpligter, men hvad får dig til at tro, at chaufførerne nedsætter hastigheden til 80 km/t, når de i flere år har fået lov til at køre 90 km/t. Uden det har fået konsekvenser af nogen art? Tror du virkelig selv på, at sikkerheden bliver forbedret?

Nu kunne det lyde som om, jeg er modstander af lastbiler - men det er jeg ikke, da jeg har arbejdet i lastbilbranchen hele mit liv.


Med risiko for at blive næsten halshugget, så kunne jeg godt tænke mig at vide, hvorfor en lastbilchauffør ikke kan finde ud af at overholde den til enhver tid lovlige hastighed?

 

Gorm Hansen

Syrenvænget 8, Dalby
4690 Haslev

 

Se DTL-direktørens svar til kritikken her:

Læst i alt:

1420 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger