Debat

18. marts 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Hvad retfærdiggør dette

- Hvad retfærdiggør dette

18. marts 2020 - 01:43

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

Det er rigtigt fint, der bliver taget initiativ til at gøre transport lettere i denne for landet så svære tid. Et lille pip herfra er dog forvirringen om, hvad der er farligt. Jeg tænker, det er nok ikke sult, vi dør af. Måske virus, men ikke sult.

 

Vi har i denne af myndighederne så voldtagede branche fået tudet ørerne fulde om, hvor farligt det er, når man kører for længe, ikke holder 45 timer stille om ugen osv. Ja, hvis alle reglerne skulle nævnes, blev denne kommentar lang, meget lang.

 

Hvad er det lige, der retfærdiggør, at overtrædelser af præcis det, man man nu kompenserer for, normalt udløser femcifrede bøder og mistet kørekort? Myndighederne henviser ofte til, at det er livsfarligt at overtræde disse regler?

Nu indser Danmark pludselig vigtigheden af transporten. Vi skal holde Danmark kørende, som altid, og selvom vi knapt nok har mere travlt nu end til påske og jul, så er vi i fokus. Men - det er vist kun i ti dage, det ikke er farligt, så bliver det livstruende igen. Sorry.

 

Steen Tofteng
Egeskovvej 2
2665 Vallensbæk Strand

Læst i alt:

1281 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger