Debat

22. januar 2021 - 01:45

App linkNu på Google Play

- Hvor er alle I andre henne?

- Hvor er alle I andre henne?

22. januar 2021 - 01:45

Kommentar til denne artikel:

 

Kære Kristian Pihl Lorentzen.

 

Mange tak fordi nogen tager fat i forholdene både i PostNord, men ikke mindst i det fuldstændigt overflødige knopskyd, PostNord Logistics A/S.

Foreningen STOP Unfair Fragt synes principielt IKKE at staten skal drive vognmandsforretning. Staten skal drive STAT. Så skal erhvervslivet nok drive erhverv.

 

Uden sammenligning i øvrigt, mener jeg at have læst forleden at man i Helsingør Kommune havde ”hjemtaget” affaldsindsamling og fjernet den private aktør for nogen år siden. Nu skulle man angiveligt være nødsaget til at hæve prisen overfor borgerne med en tocifret procentsats, så NEJ hverken kommune, region eller stat skal drive erhverv.

 

Det kommer der ALDRIG noget godt ud af.

Tilbage til PostNord Logistics - Foreningen STOP Unfair Fragt, som man kan blive gratis medlem af, og derved bakke op om sagen, mener netop, at alene det faktum at PostNord Logistics A/S igennem mange år har driftet med underskud, og kostet danske skatteborgere 275 mio. kroner indtil nu, er et bevis på UNFAIR FRAGT så det basker.

 

Havde man som minimum produceret sine ydelser til nul kroner på bundlinjen, så det ikke havde kostet 275 millioner kroner, så skulle man da ikke ærgre sig over misbruget af penge.

 

Men når man både sætter penge til, år efter år, og der MÅSKE er rod i tingene, og man ikke rigtigt finder de rigtige kasser at hæve penge til omkostninger i, ja så er det sørme godt, at vi har et parti, der tør tage fat, det samme gælder Hans Kristian Skibby og Dansk Folkeparti, som heller ikke er bange for at være kritiske.

Men hvor er alle I andre henne?

 

Vi har nu snart levet med corona i et år, det presser mange erhverv, måske ikke så meget vognmandsbranchen, men det betyder skærpelse af kreditter og mange andre afledte effekter, og så er det sgu frygteligt irriterende at se at PostNord Logistics render til ”mor”/PostNord og beder om nye skattekroner år efter år.

 

Er det FAIR?

 

Jeg gider ikke engang skrive svaret på det.

 

Hvis ikke du allerede er medlem af STOP Unfair Fragt, så besøg vores hjemmeside, og bliv gratis medlem, vi har brug for massiv opbakning både indenfor og udenfor transportbranchen og både fra vognmænd og chauffører.

 

Kristian Pihl Lorentzen, Hans Kristian Skibby og andre politikere med mod og retfærdighedssans, tak fordi I tager fat i tingene og arbejder for at skatteborgernes penge ikke ødsles væk, men bruges til mere fornuftige formål.

Jens-Ole Larsen, HLS Fragt, Slagelse
Talsmand, Foreningen, STOP Unfair Fragt

Læst i alt:

1909 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger