Debat

11. december 2019 - 09:59

App linkNu på Google Play

- Hvor er Tungvognscenter Syd?

- Hvor er Tungvognscenter Syd?

11. december 2019 - 09:59

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:


Det er meget tankevækkende, når man kan læse om, at Tungvognscenter Nord, TCN, har foretaget storvognskontrol ved Herning og i den forbindelse kunne konstatere, at 8 ud af 14 standsede lastbiler var udenlandske. Og at der ud af disse 8 havde tre af de fem i alt 5 overtrædelser af cabotage-reglerne.

Det tankevækkende er, at det først er Tungvogns Center Øst, TCØ, der konstaterer voldsomme overtrædelser hos to af postkassefrontløberne fra Padborg, og nu er det så TCN, som konstaterer betydelige cabotageovertrædelser. Mangler der ikke noget?

 

Jo, det gør der, og det er relevant at spørge, hvor Tungvognscenter Syd, TCS, er henne, og hvad de egentlig laver. TCS har området Sønderjylland, Kolding og Fyn, altså et område med nok flest postkasselastbiler i Danmark. Derfor er der i særlig grad grund til skærpe kontrollen med synderne.

Hos TCS har der tidligere hos nogle betjente været en holdning, at cabotage ikke er et problem. Hvorfor så kontrollere for det, kan man vel med rette sige. Men hvad nu, hvor TCØ og TCN har leveret et bevismateriale, der siger, at der er endda store problemer med ulovlig cabotagekørsel i Danmark.

 

Jeg indikerer naturligvis ikke, at staben hos TCS ikke laver noget, men det er nu alligevel nærliggende at spørge, hvornår TCS har tænkt sig for alvor at gå ind i en betydelig skærpet kontrol, som i dag er mere og mere påkrævet. Det viser fangsterne fra TCN og TCØ i hvert fald.

 

Jens Groot,
Kontorleder FDL

Læst i alt:

2504 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger