Debat

16. april 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Hvorfor hyle over en løn der ikke er steget

16. april 2019 - 01:43

Indlæg som kommentar til dette debatindlæg:

 

Hr. Ole Warn Mathiasen, først tak for de rosende ord til mig. Det er altid rart at høre, når andre kan se, når man har ydet sit ypperste (men jeg bad jo også selv om dem).

 

Du siger som citatet her i dit seneste svar til mig. Der bliver ikke på noget tidspunkt i indlægget nævnt, at lønnen er et konkurrenceelement. Her har du citatet på dit svar til Klaus. Dette er pga. høje omkostninger (ex. lønomkostninger) og lav indtjening.

Klaus har for øvrigt efter min mening skrevet et meget relevant indlæg.

 

Der ud over ved jeg ikke, hvad der plager dig, for vejbenyttelsesafgift samt forsikring har da aldrig været billigere, end det er nu, og de fleste af os har jo en prisregulering på olien. Jeg har da været med, da en nystartet vognmand betalte 50-55000 kr. for forsikring bare på bilen samt fragtføre.

Og hvad chaufførlønnen angår, så er den da ikke på de seneste ti år steget noget, der er værd at hyle over, hvilket jo også udmønter sig i, at man ikke kan skaffe kvalificerede chauffører, og det vel og mærke til overenskomstmæssig løn.

 

Men vi kan nemt blive enige om, at indtjeningen er for lav for mange af os. Og den med prisniveauet, det skyldes jo kun n ting, at der er overflod af biler. Der er aldrig nogen, der ringer til mig og spørger, om jeg har en ekstra bil (det har jeg nu heller ikke), men det er jo ikke alle, der ved det. Og hvis du lytter efter, så hører du aldrig de større aktører (jeg vil helst ikke nævne navne, da jeg nødig vil stille nogen i et forkert lys, men du kender dem udmærket) beklage sig over lønnen. De betaler lige efter en snor uden det mindste bøvl, så dem tager jeg sgu hatten af for, og de får det da til at rende rundt. Så igen må jeg kreditere Klaus for sit indlæg, hvor han nævner, at bare fordi man har en drøm om at være vognmand, er der jo ingen, der siger, at det er det, man skal være, hvis man ikke er i stand til at drive en vognmandsforretning.

Og lige til sidst min sammenligning med en advokat og en tandlæge. Ja, men de driver da også en forretning, men de står sgu da ikke og jamrer over at sekretæren nu skal have 5,00kr mere i timen eller nu stiger printerpapiret eller mundtamponer sgu igen. Det har jeg da ved gud aldrig hørt.

 

Så lige den sidste. Hvad mener du med denne bemærkning? ”Men ellers god vind derude med gule nummerplader på”. Har du ikke nummerplader på dine biler? Eller er du en af dem, der kører med udenlandske biler? Hvis det er tilfældet, så skulle du jo sagtens kunne klare dig.

 

Med ønske om sol og stille vejr til dig, da det er dyrt at køre i modvind.

Niels Jørgen Nielsen
Lyrevej 8 Vorup
8940 Randers SV

Læst i alt:

1083 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger