Debat

4. juni 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Hvornår får det ende?

- Hvornår får det ende?

4. juni 2019 - 01:43

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Jeg kan kun give Poul Jørgensen ret. Det er altødelæggende for hele branchen. Det kan kun føre til at lukke forretninger, da de simpelthen ikke kan skaffe chaufførerne mere. Men det er en nem måde at få nogle penge ind på den korte sigt. Der er ingen danske vognmænd, som vil drive en anstændig forretning, der ikke vil holde deres vognpark i orden. Men ingen kan undgå fejl.

 

Det er til at brække sig over, når man i fjernsynet ser politiet på jagt efter syndere i trafikken, og de så f.eks. udsteder kørselsforbud til en chauffør, der måske har kørt bil i 40 år og så ikke lige fået sit uddannelsesbevis fornyet.

Det er som om, verden er ved at gå under. Alt i dette land laller efterhånden. Der er så mange regler, at det er til at få en dårlig mave af. Alt er skåret ned, så ingen har styr på noget som helst. Det gælder inden for politiet, skattevæsenet, sundhedssektoren osv. osv. Pengene flyder ud alle steder, selvom de laver regler for alt. Hvornår får det ende?

 

Jan Vandal Laursen
Græsvænget 5, Grejs
7100 Vejle

Læst i alt:

1056 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger