Debat

30. april 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Ingen idé i betalingsparkering

30. april 2019 - 01:43

For det første er det vist ikke chauffører, der belaster de såkaldte restauranter langs motorvejene. Det de har at byde på, er nu heller ikke det, det burde være - nemlig fornuftig almen sund kost til rimelige priser, der har jo tidligere været diætister og kostrådgivere inde over temaet og påpeget at usund kost gav sløve chauffører, så hvad det angår, tror jeg ikke, der kommer flere derind af den grund, og den øvrige kategori af chauffører har ikke engang råd til at gå på toilettet, hvis det koster penge.

 

Sidst men ikke mindst, så ser jeg ingen ide i betalingsparkering, da der jo ikke bliver flere p-pladser af den grund, og hele den tummelum om de skide p-pladser er jo opstået, fordi der er kommet mange flere biler på vejene, og de såkaldt "vise personer" burde for længst have indset, at der er et enormt behov for flere parkeringsmuligheder, og det gerne med restauranter som er tilpasset miljøet og ikke en eller anden fancy butik, hvor man forlanger imellem 195,00 og 300,00 kroner for et måltid mad, for det er helt urealistisk.

Der er et par steder her i Jylland, måske flere da jeg ikke kender alle, hvor man spiser dagens middag med et glas mælk til under 100,00 kroner. Det er ikke en 5-stjernet gourmet menu, men til prisen en ganske fornuftig middag, men der er stadig den øvrige kategori af chauffører, og de har ikke råd til at komme her.


Men alt i alt SÅ ER DER BARE MANGEL PÅ P-PLADSER, og det løser en betalingsordning eller idiotisk 25 timers regel ikke. Det er kun en udbygning der mangler. Men derfor kan det da godt være, at det skal finansieres ved betaling, det ved jeg ikke rigtigt, men man skal jo være opmærksom på, at der også er administration ved disse ordninger, og hvis det ender ud i et nul, hvor er så fidusen.
Så for min del nej, men ja til gratis parkering for hvil, overnatning, ugehvil mm. jfr. gældende lov.

Niels Jørgen Nielsen

Lyrevej 8 Vorup
8940 Randers

Læst i alt:

588 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke