Debat

30. oktober 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

- ITD kender da godt sandheden

30. oktober 2019 - 01:43

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

ITD kender da godt sandheden for de dårlige bremser. ITD ved så udmærket godt, at mange af deres medlemmers påhængsvogne og trailere bliver “tævet” og kæmpet igennem det årlige syn, med stærk opvarmning af bremserne på trailerbremserne med store defekter til følge.

 

De kører jo også uden om ITD’s kontor hver eneste dag. Det er faktum, at køretøjer, der er involveret i uheld, aldrig bliver ordentligt undersøgt med test af bremser, ventilers funktion og ikke mindst dybdegående undersøgelse af EBS-systemerne på vogntog. Derfor er der ingen dokumentation og undersøgelser på dette, som ITD efterspørger.

 

Så der er og kommer ikke noget ud af arbejde videre, som ITD her beskriver. ITD ved bedre, og de skulle tage at hjælpe deres medlemmer og trafiksikkerheden ved at hjælpe vognmændene til at få køretøjer med bedre bestykning af bremser og bedre bremsetilpasninger.

Selv nye køretøjer har store problemer med at bremse til lovens absolut minimumskrav for bremsepræstationer fra dag ét. Derfor bliver de opvarmet før syn! ITD ved det hele, og dette er ikke komplekst, og det skal heller ikke løses i EU. Det er her, og det er nu, at ITD skal sætte fokus på bremser, så det gavner.

Måske der skal et internt opgør i ITD først, før dette sker? Men det kommer til at gå den vej. Politiets statistikker taler sit eget sprog, og omtalen af de dårlige bremser på busserne har ført til disse bøder.

 

 

René Lundegaard
Torballegyden 30
5450 Otterup

Læst i alt:

900 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger