Debat

6. juli 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

- ITD og DTL viser mangel på indsigt

- ITD og DTL viser mangel på indsigt

Chauffør Henning "Baloo" Olsen. Arkivfoto

6. juli 2021 - 01:43

Kommentar til denne artikel:


Ja, jeg må sige jeg ikke er imponeret på grund af manglen på indsigt fra både Henriette Kjær og Erik Østergaard, som begge taler om flere toiletter og flere p-pladser på allerede etablerede rastepladser.

 

Det er så langt fra kun det, der er problemet. Lad mig komme med et eksempel: De to store forbindelser til Sverige, Øresundsbroen og færgerne mellem Helsingør og Helsingborg. Der er ingen steder inden for en lang strækning, hvor vi kan holde under ordentlige forhold, og det gælder for den sags skyld på begge sider af Øresund.


Alle kommuner fra Køge og nordpå og østpå har nedlagt p-pladser. Hele københavnsområdet skriger på muligheder, hvor vi kan holde, og kommunerne er ligeglade, selvom det er dem, der profiterer på virksomhederne i deres store industriområder, og de nedlægger flere og flere p-pladser.


Dagligt ser vi biler, der rammer myldretiden på motorring 3, der parkerer i nødsporet, fordi de løber tør for køretid.


Politikerne på borgen må gå en anden vej og stille krav om, at der er et minimum af p-pladser, når der bygges industri, når de nu ikke vil sætte penge af til, at vi kan holde langs statsvejsnettet.

 

Virkeligheden for en chauffør er så meget mere end en rasteplads langs mortorvejene, men at ITD og DTL ikke kan se det - det er sgu en katastrofe!

 

Henning Olsen Baloo
Bakkeledet 11
4600 Køge

Læst i alt:

1137 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger