Debat

21. marts 2022 - 09:30

App linkNu på Google Play

- Jeg har ingen respekt for flodhest-overhalinger

- Jeg har ingen respekt for flodhest-overhalinger

21. marts 2022 - 09:30

Kommentar til dette indlæg:

 

Jeg har skam stor respekt for lastbilchaufførerne, og at de gider køre rundt og levere varer på de mest sindssyge tidspunkter på døgnet. Men jeg har absolut ikke respekt for, at de på motorvejen stopper al trafik med deres flodhest-overhalinger, blot fordi deres lastbil kan køre 90 i stedet for kollegaen, der ligger i venstre bane og overholder de 80 km/t, som er tilladt.

 

Og så den evindelige plade med at 3-4 km højere hastighed, betyder en del for, at de kan overholde de total åndsvage hviletidsbestemmelser osv. Nej, hvis de ikke kan overholde gældende regler, må der jo være en eller anden disponent, der ikke har respekt for chaufførens arbejde og laver en tidsplan, som umuligt kan overholdes.

Så kig lige lidt indad. Og i øvrigt er det vel ikke nødvendigt at ligge så (ulovlig) tæt, at det er umuligt at komme ind mellem to køretøjer i rækken. På en forholdsvis kort strækning fra Padborg til Aabenraa, hvor jeg kørte omkring 85 med min trailer, blev jeg overhalet ikke mindre end 11 gange af en lastbil, der lige kunne smutte forbi med omkring 90 km/t. Fuldstændig unødvendig chikane af den øvrige trafik.

 

Per Krog
Pilevej 30
6330 Padborg

Læst i alt:

5947 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke