Debat

4. september 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Kære Christian Jensen …

Kære Christian Jensen …

4. september 2019 - 01:43

Debatindlæg som kommentar til dette indlæg:


Jeg er helt med på, det er svært at betale 3F-overenskomstmæssig løn til chaufførerne. Derfor har jeg heller ikke nogen selv. Så jeg vælger at underbetale mig selv, mens jeg venter på, at 3F forhåbentlig får ryddet op i branchen, og dermed bedre fragtrater.

 

Lyder det underligt? Måske. Men raterne kommer jo aldrig op på et niveau, hvor folk kan aflønnes anstændigt, hvis fiflerierne bare fortsætter derudaf. Hvad nu hvis man så siger til kontorfolket, at de lige må gå 30-40 % ned i løn, fordi man har fundet på en smart aftale med et eller andet såkaldt fagforbund (den går jo nok ikke med HK, eller direktørens egen løn!)

Problematikken kommer jo ikke så meget af hvidplade-bilerne, men mere af løndumping i de danske biler. Altså efter min mening og erfaring.

 

Indlægget her skal ikke ses som et udkast til mudderkastning eller ordkrig, men som en betragtning fra en selvkørende vognmand med fingeren på pulsen derude.

 

Yderholm Godstransport
Ahornvej 1c
4632 Bjæverskov

Læst i alt:

2267 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger