Debat

21. september 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

- Læg bøden på vognmandens bord, chauffører

- Læg bøden på vognmandens bord, chauffører

Christian Jensen, formand FDL. Arkivfoto

21. september 2020 - 01:44

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Hej Torben Grønhøj Jensen. Det er godt gået, at I/du kan samle så mange til et forhåbentlig godt og udbytterigt møde. Det er på høje tid, at vi får disse sager hen i den kasse, hvor de hører hjemme.

 

Det er, uanset næsten hvilken situation det drejer sig om i de enkelte sager, ikke chaufførens/vognmandens skyld, hvis ikke det kan bevises, at det er en skade, der er sket under den direkte transport fra stald til slagteri.

 

Det er selvfølgelig relevant at få ministeren i tale i så alvorlig en sag, men det må være jeres vognmænd, der har det helt store problem.

 

Som jeg/FDL tidligere mange gange har skrevet om, så er det indlysende, at det er landmandens/dennes dyrlæges ansvar, at de grise, der er gennet ud i udleveringsrummet, er fri for skader i alle retninger, så det kun er de skader, I/vognmænd og chauffører kan komme til at forvolde under selve transporten, I skal stå til regnskab for.

I min verden er det ganske grotesk, at I som chauffører overhovedet er indblandet endsige bliver pålagt bøder. Forhåbentlig lægger I bøden på jeres vognmands bord (I skal ikke acceptere modregning i jeres velfortjente løn).

 

Sig til jeres vognmænd, at ”så længe, I gider betale for skader, vi ikke har forvoldt, så for vores skyld ingen alarm”. Så kunne det jo være, de for alvor fik landmanden og slagteriet inddraget.

 

Lad Jacob Forman (forsvarsadvokat, red.) gå fra mødet med den opgave at få de rette parter til at få bragt orden i disse sager.

Hver sag, hvor en chauffør bliver hængt ud for skader, han ikke har forvoldt, er én for meget.

Christian Jensen, formand FDL
Nordvej 12
9900 Frederikshavn

Læst i alt:

2334 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger