Debat

29. september 2020 - 11:24

App linkNu på Google Play

- Lortebremser

- Lortebremser

29. september 2020 - 11:24

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Der er for lidt fokus på det, der startede det hele, nemlig “lortebremser”. Det gavner ikke at fratage kørekortet, når behovet er at lave bremserne lovlige.

 

Så bremserne skal være bedre og lovlige på nye køretøjer. Køretøjerne skal kunne serviceres og repareres.

 

Men at påstå, at det samlede vogntog var klogt at køre med, selvom der er skævbremsning, og at den samlede bremsekraft skulle kunne oppebæres på hele vogntoget, selvom trailerens bremsekraft er under halvdelen af lovens absolut minimumskrav, siger noget om totalt uvidenhed om bremser.

 

Men det er uvidenheden om bremser, der gør, at nogen spilder tiden i byretten. Det gavner intet at lade intellektuelle diskutere faglighed. Det vil sige, der sker ingen forbedringer efter dette.

Det, der mangler i disse påstande og afgørelser, er “køretøjsstabilitet”, og jeg forstår godt, at politiet ikke afprøver den samlede bremsekraft på vogntoget ved dynamisk afprøvning. Det vil jo være komplet sindssygt. Så det der skal til i fremtiden, det er bare beskrivelsen af, hvorfor der ikke er udført en dynamisk afprøvning med en trailer der ikke kan bremse. Altså, er det overhovedet muligt at teste dette vogntog dynamisk? Testbane? Surring osv.?

 

Så tilbage står alligevel en mængde vindere. Chaufføren er frikendt, køretøjet blev fjernet fra vejen, fokus på lortebremser, og nogen fik løn for ulejligheden.

 

René Lundegård

Torballegyden 30

5450 Otterup

Læst i alt:

1772 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke