Debat

1. december 2018 - 01:42

App linkNu på Google Play

Måske er pistolen rettet mod de forkerte

1. december 2018 - 01:42

Kommentar til tidligere debatindlæg fra Christian Jensen:

 

Jeg forstår godt en del af din frustration, Christian Jensen. Det er lidt krænkende, når der er faldet dom i en sag, og den så ikke bliver efterlevet, men der er vel ingen, der giver magt fra sig, hvis ikke det er nødvendigt, og det må man jo konstatere, at det ikke er her. I en stille stund sidder jeg og funderer og kommer frem til den tanke, at pistolen måske er rettet mod de forkerte.

 

Vi har begge ca. 50 år på bagen inden for transport, og i al den tid har vi som branche brugt alt vores krudt på at konkurrere indbyrdes, hvor fagbevægelsen har brugt tiden på at samle fodslag, og det kræver vist ikke den helt store eksamen at finde ud af, hvem der har haft størst succes. Og nu synes man så, det er uretfærdigt, at fagbevægelsen ikke med sin gode vilje giver afkald på goder, der er opnået, mens vi har sovet i timen.

Så måske skulle vi i stedet lære af modpartens strategi, men med vores alder oplever vi nok ikke at se, hvad det evt. kan føre til. Men man kan da altid håbe, at efterkommerne er klogere.

 

Jeg forventer ikke den helt store forståelse for mine synspunkter, men som bekendt er uenighed et godt middel til at holde diskussionen kørende, og man kan jo altid håbe, at du måske vil give mig lidt ret i min antagelse.

 

Bjarne Nielsen

Keravavej 10, Hjørring

Læst i alt:

1298 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger