Debat

27. maj 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Man mener åbenbart at alt er ond vilje

- Man mener åbenbart at alt er ond vilje

27. maj 2019 - 01:43

Debatindlæg som kommentar til dette indlæg:

 

Steen Tofteng, du har helt ret i din beskrivelse af virkelighedens verden. Men desværre har vi en politisk verden, der tror, man løser alle problemer ved at forhøje bødesatsen, hvilket jo må betyde, at man tror alle der kører med noget, der ikke opfylder lovens krav, gør det af ond vilje og slet ikke har med i tankegangen, at det ikke er alle defekter, chauffør og vognmand har mulighed for at kontrollere. F.eks., som beskrevet her på siden, fejl på calliber eller lækage på håndbremsekredsen, som jo kun kan høres, når håndbremsen er løsnet, men jo nok et rigtigt godt tiltag for at få de sidste danske chauffører ud.

For bødestørrelsen kan jo være lige meget, bare det er udenlandske chauffører, der får dem. Så bliver de jo alligevel ikke betalt, og så har de stakkels forbrugere jo stadig de billige varer på hylden. For det ville jo være forfærdeligt, hvis en pakke rugbrød ville stige med 3 øre eller en liter mælk med 5 øre, fordi nogle chauffører har fået den tåbelige ide at ville have en løn, de kan leve af.

 

Men kære evt. læsere, bare vent og se til valget er overstået. Så skal I bare se, hvad Mette og co. har til os. Så vil det, vi her diskuterer, være ren underholdning.

 

Bjarne Nielsen
Keravavej 10
9800 Hjørring

Læst i alt:

1422 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke