Debat

9. marts 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

Mere kontrol nu, tak!

Mere kontrol nu, tak!

9. marts 2020 - 01:43

Fragtmand Jens-Ole Larsen har sendt redaktionen en kommentar til denne artikel:

 

Jeg kan kun sige mere kontrol! Det er da en helt vild timeløn, der kan holdes her. En halv million på alt i alt vel 10 timer inkl. bøde mm.

 

Jeg synes, det er godt, at vi får sådan nogle sager her. Dels er manden jo livsfarlig i trafikken, dernæst skal vi have stoppet alt det fusk og skævvridning, der i så mange år har ødelagt vores gode erhverv, som vi stadig er nogen, der er stolte over. Tænk over, at transport samlet set i det vigtigste erhverv i hele verden.

 

Ahr, tænker du måske, men det er sådan, det er, der er ingen produktion/varer/fødevarer mm., der har værdi, hvis de ikke transporteres, så vi skal have hævet niveauet, som var helt i bund med filippiner-sagen, som jo ledte tankerne hen på de gode gamle dage med slavehandel og slaver.

Så kære politikere, her er potentiale for rigtigt mange kroner lige på bundlinjen. Ud og kontroller varebiler for varebilskørsel, lastbiler for ulovlig cabotage, ugehvil, samt misbrug af køre-/hviletid, så der kan blive ryddet op.

 

Forestil jer, at vi en dag – os der køber biler til 1,2-2,0 mio. for et helt vogntog – måske kan hæve kørselspriserne, så vi kan komme næsten på niveau med vvs’eren i den gamle Toyota Hiace til 30.000, der har værktøj for 50.000 i kassen og tager 5-600 i timen uden at blinke eller grine. Vi griner heller ikke, men vi er til grin, og det er hovedsageligt vores egen skyld.

 

Mere kontrol er en gave til den danske vognmandsbranche med gule skilte på bilerne, så råb nu op alle steder, I kan, og ros politikerne for indsatsen, så de ved, det hjælper.

Jens-Ole Larsen

Fragtmand, Slagelse

Læst i alt:

1025 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger