Debat

28. oktober 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

- Ministeren kan ikke sige, det ikke vil ramme chaufføren

- Ministeren kan ikke sige, det ikke vil ramme chaufføren

28. oktober 2019 - 01:44

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Ministeren kan vel ikke sige, at det ikke kommer til at ramme chaufføren, at bødetaksten er sat op til 5.000 kr., hvis et dæk på trækket er nedslidt på et enkelt sted på dækket, som vente nedad, da man tog traileren, eller stoplyset pludselig ikke virker under kørsel, får man en stor bøde.

 

Når man siger, der er fejl ved 62 % af de lastbiler, man stopper, er grunden vel lidt, at dem, man tager ind til kontrol, ser ud til at have mangler.

 

Fejlene er det noget trafikfarligt eller bare en pære, der er sprunget, eller dimensionerne er lidt overskredet, som ikke har noget med sikkerhed at gøre?

P-bøderne skal afskaffes, indtil der er p-pladser nok, så længe, der er plads til, at trafikken kan afvikles. Det er ikke et problem i de andre EU-lande, og var det heller ikke i Danmark for to år siden.

 

Man lovgiver om, at der skal gives bøder for mere end 25 timers parkering og giver bøder for at holde uden for stregerne for at få penge i kassen. Det eneste, man får ud af det, er større mangel på chauffører. Hvem har råd til at tage penge med på arbejde, hr. minister!  Man får stress af ikke at vide, om man kan parkere uden at få en bøde.

 

Hvorfor analyserer man ikke de ting, som er skyld i så mange dræbte i trafikken i den sidste tid. Det burde være vigtigere.

Det er som om, vi alle er blevet modstandere i trafikken i stedet for at få det til at glide. Det eneste, der hjælper på det, er, at politiet får stoppet dem, der mener, de skal frem og kører hasarderet og ikke holder afstand.

Jens Dyrberg
Østerskovvej 32
7451 Sunds

Læst i alt:

2671 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger