Debat

4. oktober 2021 - 10:00

App linkNu på Google Play

- Narkochauffører tyder på et kæmpe problem

- Narkochauffører tyder på et kæmpe problem

4. oktober 2021 - 10:00

Nu har virkeligheden da overgået fantasien. Fem narkopåvirkede chauffører, fire på Sjælland og en i Hirtshals på bare én dag - det kunne tyde på et kæmpe problem, og uden at være bagklog beviser det jo desværre det, jeg her på siderne advarede om kunne blive en følge af manglen på arbejdskraft.

 

Nemlig, at man ansætter mennesker, der intet har at gøre i en lastbil. Man stiller åbenbart ikke engang krav om kørekort alle steder, så hvis ikke branchen har været prostitueret før, tror jeg ting, som vi her er vidne til, vil være en stor hjælp til det.

 

3F er jo hurtigt ude og give andre skylden – bl.a. vognmænd og speditører, som man mener presser chaufførerne. Med den mangel på chauffører, der er i øjeblikket, tror jeg, det er skudt helt over målet. Hvis man føler sig presset, er det da bare ind med nøglen og så over til ”naboen”.

Uanset årsag eller skyld synes jeg, alle må være enige om, at det kun kan gå for langsomt med at få dette uvæsen bragt langt væk fra vejen, og så må man jo bare sige nej til opgaver, der ikke er kvalificeret mandskab til at klare. Det andet er både kortsigtet og uholdbart.

 

Bjarne Nielsen

Keravavej 10, Hjørring

Læst i alt:

12475 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger