Debat

5. september 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Nej, det er ikke svært at betale en overenskomstmæssig løn

- Nej, det er ikke svært at betale en overenskomstmæssig løn

5. september 2019 - 01:43

Debatindlæg som kommentar til dette indlæg:

 

Kære Yderholm Godstransport. Jeg vil starte med at sige, at dit svar på mit indlæg overhovedet ikke giver anledning til mudderkastning fra min side.

 

Derefter vil jeg med så kraftige ord, som det nu kan lade sig gøre, endnu engang forsøge at råbe ud over det ganske land, at det drejer sig overhovedet ikke løn. Det drejer sig alene om frihed.

Det drejer sig om frihed til at vælge, hvem man vil samarbejde med og hvordan. Det drejer sig om, at dem, man ikke ønsker at have noget samkvem med, dem kan man leve i fred for.  

 

Modsat dig så synes jeg ikke, det er svært at betale en rigtig overenskomstmæssig løn, uanset med hvem af lovlige arbejdstagerorganisationer det måtte være. Heller ikke selvom det drejer sig om en overenskomst, hvori 3F er den ene aftalepartner. Det har vi gjort her i vores biks i mere end 55 år, uden sager, der huskes som sager overhovedet.

Så det er ikke i det ærinde, jeg skrev mit svar med støtte til ITD (som FDL jo ikke har de store traditioner for at støtte). Det var alene støtte til, at hvis man lever op til en lønaftale, der opfylder kravene til at være indehaver af en godskørsel tilladelse, så kan man få lov til at passe sig selv uden overfald fra uberettigede.

 

En støtte du selv og alle, der har bare en lille bitte smule af krav om frihed til selv at vælge og i øvrigt tro på, at med menneskerettighedsdomstolens afgørelse og EU's frihedscharter herom, ratificeret i et retssamfund som det danske, var den frihed er borgerret.

 

Nej, kære kollega fra Bjæverskov, det er ikke svært at betale den løn, som man er forpligtet til. Heller ikke en 3F-løn. Det, der er svært, det er de af dine kollegaer, der under dække af at være så ajour med alt også på lønområdet har tusinde lokumsaftaler, som de går og lusker med.

DTL har lavet et meget fint lønafregningssystem, hvori der er indlagt deres overenskomst kombineret med tacografen, så lønafregningen kan køre helt automatisk, uanset hvad dine chauffører laver, hvornår og hvor længe.

 

De har bare et problem ifølge dem selv, der er ikke ret mange af deres medlemmer, heller ikke lokalformænd, der har implementeret/købt det. Kunne det mon være, fordi de har en bedre aftale under hånden og alene lever i fred for f.eks. 3F, fordi de er medlem af en af de socialistiske arbejdsgiverorganisationer der ligger i arm med 3F og LO?

 

Det var bare en tanke, der strejfede mig.

 

Christian Jensen
Nordvej 12
9900 Frederikshavn

Læst i alt:

1231 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger