Debat

18. februar 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Nej, man kan ikke planlægge sig ud af problemet

18. februar 2019 - 01:43

Debatindlæg:

 

Jeg synes, det er en lidt gratis omgang, Kjeld Jensen og Lars William Wesch giver. At man kan planlægge sig ud af problemet. Man kan planlægge sig ihjel, uden det giver flere parkeringsmuligheder.

 

Jeg kunne godtage forslaget, hvis det f.eks. var i et bestemt område, problemet var. Så var der muligheder i at planlægge, så man ikke havnede dér. Men når det er over hele landet, det er et kæmpe problem, forstår jeg ikke, hvad man mener, planlægning kan gøre ved problemet.

 

Jeg giver Kjeld Jensen medhold i, at det ikke er chaufføren, der skal stå med p-afgiften, men nu synes jeg pludselig, at det bliver en diskussion om, hvem der skal betale. Problemet startede med, at der var for få pladser. Men det er næsten en minister værdigt at få diskussionen afsporet, og det er næsten opnået.

Og lige til sidst, Kjeld Jensens forslag om at fjerne løstrailere, der optager pladserne, er virkelig godt. Det vil da løse lidt af problemet, men desværre nok ikke noget, der virkeligt batter, men absolut et sted at begynde.      

 

Bjarne Nielsen
Keravavej 10
9800 Hjørring

Læst i alt:

1227 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger