Debat

19. august 2021 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Nej til højere transporter bygger på uvidenhed

- Nej til højere transporter bygger på uvidenhed

19. august 2021 - 01:43

Kommentar til denne artikel:

 

Et typisk eksempel på, at de, der er sat til at administrere landets love, faktisk intet ved om praktisk håndtering af højt læs. Som der skrives, har man kørt med høje læs i årevis, og det er vitterligt intet problem for en erfaren chauffør og for et seriøst firma, der instruerer sine chauffører godt og grundigt.

 

Det er kun et spørgsmål om planlægning, og broerne på det overordnede vejnet i Danmark har alle kendte højder, som man kan rekvirere en liste over hos vejdirektoratet.

 

Jeg har kørt adskillige transporter over hele landet med bredde på 4,50 meter og højde op til 4,90 meter uden de store problemer.

Containertransporter har i de seneste 40 år målt op til 4,40 meter i højden, og de er da alle nået frem, de allerfleste uden skader på hverken containere eller broer.

Se det som decideret uvilje og megen uvidenhed fra de myndigheder, inklusive ministeren, der jo som de fleste er eksperter i at trække alting i langdrag ved at sende ganske enkle spørgsmål i udvalg, så det bliver forbundet med store omkostninger og en uhyggelig tidshorisont at fremkomme med en ganske enkel løsning.

 

Bureaukratiet bliver mere og mere udbredt, mest fordi de mennesker, der er sat til at varetage praktiske opgaver, kun er teoretisk uddannede og derfor ikke aner, hvad man stiller op med en ganske enkel given opgave.

 

Teoretisk uddannet politiledelse indskærper nidkært, at udvisning af konduite er absolut forbudt, og nu skal man omhyggeligt måle på få millimeter, om en transport overholder målene, som en teoretisk uddannet embedsmand har fastsat for 40 - 50 år siden.

Kom nu ned af piedestalen, myndigheder og minister.

Verden fungerer altså bedst ved, at alle udviser samarbejdsvilje og forståelse; men dét med forståelsen kniber det voldsomt med blandt teoretikerne.

 

Steen A. Jensen
Slåenbakken 12
8520 Lystrup

Læst i alt:

784 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger