Debat

2. april 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Nu må de røde støttepartier få det stoppet

- Nu må de røde støttepartier få det stoppet

Christian Jensen, formand FDL. Arkivfoto

2. april 2020 - 01:43

Kommentar til dette indlæg:

 

Hvor har Birger Larsen fra Albertslund dog ret i den sandhed, der ligger i , at det er vores egne skattepenge, vi bruger i konkurrencen mod os selv.
Det gods, som Post Nord ustandseligt byder ned og stjæler fra os, har jo i generationer rettelig været vores (vognmændenes og fragtmandens), og var det, indtil uduelige ledere med storhedsvanvid i Post Danmark/Nord fik danske politikere til at tillade, at Post Nord bare smed vores skattepenge ud af vinduet til ingenting.

 

Det har foreløbig afstedkommet, at milliarder af skattekroner er blevet brugt til at konkurrere mod os selv, samtidig med at i vi i dag faktisk intet brev-postvæsen har tilbage. I hvert tilfælde ikke et postvæsen, vi kan regne med.

Og hvis politikerne tror, man er stolt, når man er på tur til for eksempel Berlin og møder danske Post Nord-biler på hvide plader, så kan I godt tro om.

 

Derfor synes jeg, det er fantastisk, at de ellers vakse røde støttepartier til den nuværende regering ( EL og SF ) ikke stopper denne del af social dumping (billige chauførlønninger), når nu der ikke var en eneste blå politiker, der kunne finde ud af det.

 

Så godt gået, Birger fra Albertslund, uanset om du er chauffør eller vognmand eller andet. Det er og bliver vores penge de bruger - uden nogen som helst chance for at få dem igen. For det første forstår ingen i Post Nord, hvad konkurrence er, og for det andet lærer de det jo aldrig, når de bare får tegnebogen fyldt op igen, når den er tom.

Christian Jensen, formand for FDL  
Nordvej 12
9900 Frederikshavn

Læst i alt:

1615 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger