Debat

27. januar 2020 - 15:05

App linkNu på Google Play

- Og prisen for ”årets bedste spin” går til …

- Og prisen for ”årets bedste spin” går til …

27. januar 2020 - 15:05

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

»Det mener jeg bestemt ikke, man kan udlede af det. Det bliver aldrig overflødigt, for det sender et signal om, at hvis man bærer et ansvar for chaufførens overtrædelser, så bliver man straffet. Også som speditør. Og hvis vi en dag får brug for det, så er reglen der,« slutter Jesper Engelund.

 

Ovenstående citat synes jeg absolut fortjener en pris for bedste spin, bedste tågesnak, eller et eller andet i den stil. Politiet har aldrig brugt den paragraf, og man har heller aldrig så meget som overvejet at bruge den. Jeg undrer mig over, hvad der skal til for at politiet "en dag får brug for det." Mit gæt er, at de fleste betjente er lige så forbavsede over at reglen findes, som de fleste andre.

Der findes tonsvis af sager, hvor man sagtens kunne have tænkt sig videre op i hierarkiet, og spekuleret lidt over, hvem der mon i sidste ende var skyld i overtrædelsen. Men det gør man bare ikke, for når man har en synder, man kan udskrive en bøde til, hvorfor så have mere bøvl?

Men nu, hvor politiet er blevet klar over reglens eksistens, kunne de måske overveje ikke alene at kradse bøder ind, men også at placere ansvaret der, hvor det retteligt hører hjemme.

 

Hans Erik Kratholm Rasmussen
Møllevej 17
7500 Holstebro

Læst i alt:

1506 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger