Debat

22. marts 2022 - 01:42

App linkNu på Google Play

- Overhalingsforbud er en hån mod os

- Overhalingsforbud er en hån mod os

22. marts 2022 - 01:42

Kommentar til dette indlæg:

 

Det eneste der er galt her, er de overhalingsforbud, som er hån mod os, der skal arbejde med det hver dag. Det er os, der kører mod uret hver dag. os, der er reguleret af et stop ud. Hvorfor er det så også os, der skal begrænses? Det burde jo være lige omvendt.

 

Inden jeg nu bliver angrebet for bare at ville kører stærkt, så er det faktisk lige omvendt. Jeg er nok en af dem, der indimellem trækker en kø, fordi jeg ikke vil køre, alt hvad den kan, hvis ikke det er nødvendigt. Det er pissefrustrerende, fordi jeg ved, hvor irriterende det er ligge bag ved og blive holdt tilbage.

Fordi jeg måske ikke har travlt, burde jeg jo ikke holde andre tilbage eller bestemme deres fart. Det er faktisk stressende.

I øvrigt kan man ikke tilrettelægge sig ud af alt. Der er så mange ukendte faktorer og tåber i løbet af dagen, man skal forholde sig til.

 

Du snakker rigtig meget om fart. Har du styr på din fart? Når du siger, du kører 85 km/t, kører du jo rent faktisk kun 79-80 km/t, men det er du vel klar over som en af de eneste.

 

Johnny Jensen
Københavnsvej 74
4760 Vordingborg

Læst i alt:

3246 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke