Debat

24. januar 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

- Politikerne er ikke de hurtigste i trafikken

24. januar 2019 - 01:44

Debatindlæg:

 

En ren foræring til Tungvognscenter Syd. Måske de skulle bruge lidt flere resurser på kontrol ved til- og frakørselsramperne omkring Horsens, da det nok ikke en enlig svale.

 

Bulgareren, for det var det ifølge Horsens Folkeblad (HF), var formentlig startet ud fra Horsens N, hvor et internationalt speditionsfirma i Horsens før jul opstaldede flere hundrede øst-trækkere på deres anneks ved Egeskovvej i Gedved.

 

Det er i det samme industrikvarter og industrikvarteret ved Lund, at to kommunalpolitikere har føjet virksomhederne og ladet forvaltningen udfærdige p-forbud for lastvogne fra 06-18.

 

Fra 18-06 må de gerne parkere.

 

Nu er politikere nok ikke altid de hurtigste i trafikken, for de har gentagne gange i HF udtalt, at til gengæld må chaufføren ikke overnatte i bilen? En kommunal forordning?

Som noget nyt, har de to sågar til virksomhederne foranlediget en stikker-hotline oprettet til kommunale parkeringsvagter, der så kommer og udskriver en bøde på ikke under 2040 kr.

 

En kilde har oplyst mig om, at de samme p.t. undersøger muligheden for at måtte sætte bøderne højere end dem 29 chauffører siden september har fået.

 

Mogens Bach

Gammeltoftevej 1, Kattrup

8732 Hovedgård

Læst i alt:

1049 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger