Debat

14. juni 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

- Reglerne rammer altid os selv

- Reglerne rammer altid os selv

14. juni 2019 - 01:44

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Alle de regler, der bliver lavet for at sætte en kæp i hjulet på udenlandsk lastbiltransport, rammer altid os selv. Der er trods alt stadig langt flere danske lastbiler i Danmark end udenlandske.

 

Når vi skal tømme industriaffald i København, skal chaufføren finde en nøgle til porten, så skal han finde en nøgle til minicontainerne, og til sidst skal han finde måske tre containere, der står sammen med beboernes og andre virksomheder på adressen. Når alt er låst op, alt er flyttet, alt er tømt, og chaufføren skal til at låse porten, vupti, så ser man en jublende glad parkeringsvagt og en bøde i viskeren.

De danske biler, der kører langt, skal holde hvil på rastepladser, men der er ikke plads. Nu kan der vælges mellem en køre-/ hviletidsbøde eller en parkeringsbøde. Jeg skal ikke trætte læserne unødigt, men til næste år kommer kæmpe bøder for "alvorlige" fejl, hvad det så end er?

 

Branchen er ødelagt. Ingen unge er så dumme, at de ønsker at starte virksomhed inden for transport, og de dygtige chauffører, dem med de gode kvalifikationer, og kloge hoveder forsvinder over i andre brancher. Det må snart være nok!

 

I næste afsnit vil jeg fortælle om al den tid, der går med vejkontroller. Skal vi viderefakturere det?

 

Steen Tofteng
Egeskovvej 2
2665 Vallensbæk Strand

Læst i alt:

927 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger