Debat

5. september 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

- Respekt!

- Respekt!

5. september 2019 - 01:44

Debatindlæg som kommentar til dette indlæg:

 

Kære Jakob. Man ved jo dårligt, hvad man skal skrive. Alt, hvad jeg selv ville tænke og sige, har du jo skrevet. Og dejligt, at I også selv som talerør/journalist siger fra. Respekt!

 

Ja, det her skal bare igennem hurtigst muligt, og da det giver mere, end en fotovogn gør, hvis lige man rydder en hel motorvejsparkering, så skal det nok blive fulgt op.

 

Så alle I, der i årevis har drevet jeres forretninger i ly af misforståede cabotageregler, ”better be prepared, times are changing”, og jeres forretningsgrundlag smuldrer!

 

Hvis vi så lige også samtidigt kunne få så god balance, så alle, der kører på eksportoverenskomst uden at forlade landet, også lige kunne køre på lovlig almindelig overenskomst, så havde vi da godt nok taget et syvmileskridt. Men træerne vokser nok ikke ind i himlen.

Jeg må indrømme, at jeg nok ikke stemmer rødt, men ingen tvivl om, at en rød regering er godt for det danske vognmandserhverv.

 

Og nævn ikke Ole Birk Olesen. Uha, han var en ren joke som transportminister. Utroligt, at manden blev hængende ved sidste valg.

Håber, forslaget kører glat igennem, og så er det bare at ønske god vind til alle de hvide plader.

 

Jens-Ole Larsen
Dalsvinget 22
4200 Slagelse

Læst i alt:

1318 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger