Debat

9. april 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

- Så det er altså lønnen som afgør om en virksomhed kan være rentabel

9. april 2019 - 01:44

Debatindlæg som kommentar til dette indlæg:

 

Uha, uha da, en intelligent kommentar. Jeg gad da nok vide, hvilken stor koncern du senest har forladt, de må da virkelig have lidt et stort tab, da du forlod dem. Spørgsmålet er da, om de klarer sig fremadrettet.

 

Så det er altså medarbejdernes løn, som er afgørende for at en virksomhed kan være rentabel, så kunne man jo lige så godt skrive til Færdselsstyrelsen, at de kan altså kun få cirka 30% af den vejbenyttelsesafgift, et har tænkt sig at forlange, og så kunne man jo lige ringe til olieselskabet og fortælle dem, at det de vil have for olien, er da helt hen i vejret. Det kan de da nok forstå, og det tror jeg, at de har den største forståelse for, virksomheden skal jo være rentabel.

Nej, der er kun én, der har ansvaret, og det er chefen/ejeren/direktøren, kald personen, hvad du vil. Men det er sådan det er.

Har du nogensinde hørt sådan en gang vrøvl fra en advokat eller tandlæge? Nej, det har du ikke, for det koster det, det koster, at besøge dem. Forskellen er, at de skriver en regning, som kunden skal betale. Mange vognmænd kører for den pris, de bliver budt. Det er jo oftest vognmanden, der kontakter kunden, og ikke kunden der kontakter vognmanden. Og vognmanden forlanger ikke ret tit noget. Det er forskellen. De er ikke forretningsmænd, men fantastisk gode håndværkere med et højt serviceniveau. Det er bare en skam, at vognmændene ikke forstår at organisere sig og i fælles interesse hjælpe hinanden i stedet for at bekæmpe hinanden.

Niels Jørgen Nielsen
Lyrevej 8 Vorup
8940 Randers SV

Læst i alt:

1393 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger