Debat

15. oktober 2021 - 10:55

App linkNu på Google Play

- Selvfølgelig skal vi på kursus hvert femte år

- Selvfølgelig skal vi på kursus hvert femte år

15. oktober 2021 - 10:55

Kommentarer til dette indlæg:

 

Selvfølgelig skal vi på kursus hvert femte år og have vores uddannelsesbevis. Vi får genopfrisket de nye færdselsregler, vi får genopfrisket vores førstehjælp, surring af gods, som rigtig mange har glemt, fra gang til gang, samt en lille køretur med en anden chauffør ved siden af, der lige kan påpege de dårlige vaner, man har tillagt sig siden sidst.

 

Der er simpelthen ikke grundlag for at synes, at man ikke behøver det kursus - ud over dovenskab og opfattelsen af, at man er verdensmester, når man har kørt i 57 år. Må bøje nakken og sige, at jeg kun har kørt i 28 år.

 

Det er lige som at høre de gamle bilister, vi som chauffører sidder dagligt og bander over bag rattet i lastbilen, der tror, de kører super, fordi de har haft kørekort i en menneskealder. Ved ikke lige, hvad der sker med folk, når de kommer op i alderen. Man bliver da ikke Superman, bare fordi man har mange års erfaring. Er da godt nok lige blevet 60 år selv. Men vigtigt at holde sig opdateret.

Niels Jørgen Jensen
5953 Tranekær.

 

Det er sikkert en fjollet EU-regel, som Danmark vælger at følge til punkt og prikke. Men jeg medgiver, at det er pisseirriterende spild af tid, og jeg betragter det samtidig som en pengemaskine. Tænk over, hvor meget kapacitet det kræver af køreskolerne at gennemføre disse kurser kontinuerligt.

 

Niels Sander
3600 Frederikssund

 

EU har for meget magt, styret af akademikere, der bliver nødt til at finde på tåbelige regler og love, for at de ikke skal blive overflødige. Et eksempel: Biler må kun køre med baglys, når det er mørkt, og skal tændes manuelt. Strømbesparelse, ha, ha.

 

Jørgen Pedersen
Falkevej 50
8800 Viborg

 

Det er der heller ikke nogen andre, som kan forstå. Det er det største spild af penge og tid. Det er den samme melodi, der bliver spillet, hver gang man er på kursus.

Per Jørgensen
Bjergskovvej 4
4330 Hvalsø

 

Jeg synes faktisk, det er en god ide at komme på "skolebænken" hvert femte år og blive opdateret med, hvad der er kommet af nye regler og love, og møde andre kollegaer og udveksle erfaring.

 

Tony Coucheron
Rådhusbakken 37
8400 Ebeltoft

Læst i alt:

1727 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger