Debat

5. februar 2021 - 13:50

App linkNu på Google Play

Toilet-debat: Ingen meldinger om nedlukninger af offentlige toiletter i 2021

Toilet-debat: Ingen meldinger om nedlukninger af offentlige toiletter i 2021

5. februar 2021 - 13:50

Kommentar til dette indlæg:

 

- Til Bjarne Nielsens information kan jeg oplyse, at jeg har mine kilder hos Vejdirektoratet, som har ansvaret for Statsvejnettet.

 

Så vidt jeg er informeret om, er der åbne toiletter på alle motorvejsnettets rastepladser. Selvom cafeteriet måtte være lukket på en enkelt rasteplads, skal der ifølge Vejdirektoratet være adgang til åbne toiletter på rastepladsens tankstation.

 

Såfremt en tankstation er nødt til at foretage midlertidig lukning af deres ”take away”, kan det få betydning for adgangen til toiletterne. I så fald informeres Vejdirektoratet, og i 2021 har der ikke været meldinger om nedlukninger.

 

Under forårets nedlukning fik jeg en melding om et lukket toilet på Skælskørvej vest for Næstved. Straks tog jeg fat i Næstved Kommune, som kunne oplyse, at toilettet havde været lukket i mindst 7 år pga. hærværk. Da Monark i Knudshoved er lukket, er der ingen adgang til toiletter på denne rasteplads, som i øvrigt hører under Sund og Bælt. Så naturligvis kan man møde et lukket toilet, men der er også gode chancer for at møde et, som er åbent.

Hos DTL Danske Vognmænd vil vi gerne opfordre til, at vi sammen får det til at fungere, og når vi er på den anden side af denne pandemi, så bliver alt forhåbentlig godt igen.

 

Vejdirektoratet vil gerne informeres, hvis chaufførerne møder en aflåst dør til et tomt toilet på en af Statsvejnettets rastepladser. Det gør man på https://www.vejdirektoratet.dk/side/giv-et-praj eller på hovednummeret 7244 3333.

 

Frank Davidsen

Underdirektør, DTL-Danske Vognmænd

Læst i alt:

640 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke