Debat

3. februar 2022 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Uden ændringer får vi hverken piger eller drenge bag rattet

- Uden ændringer får vi hverken piger eller drenge bag rattet

3. februar 2022 - 01:43

DEBATINDLÆG:

 

Chaufførmangel er jo et dagligt tema i alle blade og aviser, der bare har lidt med transport at gøre, og jeg synes også, ideen eller forslagene med piger bag rattet er rigtig god.

 

Vi har også her i butikken en pige ansat, og det går rigtig fint med selve jobbet, men det er svært at forklare pigen, at fire træer med rimelig indbyrdes afstand er det, man byder chauffører til aftrædning på naturens vegne i 2022, og skal der overnattes i bilen, skal det planlægges i meget god tid for at få plads på en af de få P-pladser, der har faciliteter til, at man kan opretholde bare et minimum af normal soignering, så man kan være bekendt at vise sig ude hos kunderne.

En ting som et bad er da helt uden for det normale. Enkelte steder findes der jo godt nok baderum, men her har jeg også set billeder, hvor jeg tror, man bliver mere beskidt af et besøg, end man var, da man ankom, så det er ikke noget godt argument til at få flere piger ansat.

 

Faktisk synes jeg, det er utroligt, drengene vil acceptere forholdene, men det ligger jo nok i naturen eller opvækst, at drenge mere tager tingene, som de er.

 

Jeg ved godt, det her også bare er en gang brok i stedet for løsninger, men jeg har ikke løsningen. Jeg ved bare, at hvis ikke forhold og indstilling til problemerne bliver ændret kraftigt, får vi hverken piger eller drenge til at udfylde jobbene.

Jeg husker tydeligt en politiker, der udtalte til problemet, at chaufførerne måtte bruge faciliteterne hjemme hos vognmanden…! Rn rigtig smart udtalelse, hvis bilen er i Padborg, og vognmanden bor Hjørring - men et godt bevis på, at man i nogen situationer siger noget blot for at holde sig vågen.

 

Bjarne Nielsen

Keravavej 10

9800 Hjørring

Læst i alt:

7714 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke