Debat

13. februar 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

- Vi burde gøre som franskmændene

13. februar 2019 - 01:42

Per Jørgensen reagerer i dette debatindlæg på denne artikel fra mandag:

 

At transporterhvervet er betændt og råddent, er alle vist enige i. Når spørgsmålet kommer til, om der skal gøres noget ved det, skilles vandene.

 

De fleste chauffører, og nok også de fleste vognmænd, ønsker handling. De, der skal beslutte, om der skal gøres noget, vil ikke gøre noget.

 

Det handler om varens bevægelighed, så længe der kan findes billig arbejdskraft, kigger politikere til den anden side, det skulle jo nødig gå ud over dem selv – og vennerne, forstås. Det siges, at hvis fødevarer bliver dyre, vil der udbryde krig imellem befolkningerne, så der er en politisk vilje til at "beholde" tingene, som de er.

Vi kan skrive den ene artikel efter den anden. Det eneste, det gør, er, at vi synes, det er interessant at læse. Det paradoksale er, at hvis der skal være en lille chance for at flytte noget, skal vi stemme på et socialistisk parti.

 

Jeg stemmer på Mette Frederiksen næste gang. Jeg har fået nok af Lars Løkke og co. Han har kun været til skade for vort land. Han fyrede de ansatte i Skat, resultatet har vi set. Han gav bankerne belønning for at køre deres forretning i sænk osv. osv.

 

Skal der virkelig ske noget, skal vi gøre som franskmændene. De stiller sig på vejen, indtil politikerne har fattet meningen. Det bedste ville nok være, at vi alle blev hjemme i tre dage, så er der intet, der fungerer – jeg er klar.

Per Jørgensen

Bjergskovvej 4, Hvalsø

Læst i alt:

959 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger