Debat

20. maj 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Vi er mange der har set frem til at der bliver gjort noget

- Vi er mange der har set frem til at der bliver gjort noget

20. maj 2020 - 01:43

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Jamen det var da så bestemt heller ikke øjeblik for tidligt. For det kan jo ikke passe, at man har lavet/strammet op på reglerne i hele Europa, og vi i Danmark halter så langt bagefter. For kaster man lige et blik ned på den anden side af Grænsen mellem Danmark og Tyskland, så er der ikke noget, der hedder weekend - hverken for politiet eller BAG. De har været der altid både nat og dag 365 dage om året, og de skelner ikke om du er fra det ene eller det andet land. Kan du ikke betale bøden, så bliver du da bare holdende, til der kommer mønt. Det er de faktisk ret beset ligeglad med.

Og her mener jeg, at vi i Danmark er alt for blødsødne med hensyn til at beslaglægge et køretøj med læs.
Man burde beslaglægge, det hele og så må kunden vente på sine varer, indtil den transportør, der har varen ombord på traileren, har betalt sin bøde. Alt andet giver jo ingen mening.

 

Og så skal bødetaksterne hæves betydeligt mere. De bøder, der uddeles nu, er jo helt til grin. 75.000 til chaufføren, 150.000 til vognmanden, og så kan vi da lige lægge lidt i til speditøren, som så skal være 225.000. Så ved de, at det ikke kan betale sig at snyde og bedrage med deres weekendhvil og andre ulovligheder.

Men det vil da glæde mig og mange af mine kolleger, at de vil til at tage det hele mere seriøst og især her i Sydjylland og det Sønderjyske, for det har bestemt været et sted, hvor vi har haft brug for disse kontroller, og det gælder selvfølgelig hele Danmark, men jeg mener, at vi her i det sønderjyske er blevet sat ud på et sidespor, og vi har ikke kunnet råbe hverken politikerne eller politiet op. Så er det da bare lidt opløftende med denne melding. Og tro mig, vi er mange i denne branche, der vil se frem til, at der bliver gjort noget.

 

John Skøtt Toft
Tøndervej 2
6280 Højer

Læst i alt:

1034 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger