Debat

23. juli 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Vi lægger under for håbløs uvidenhed

- Vi lægger under for håbløs uvidenhed

Bjarne Nielsen.

23. juli 2019 - 01:43

Debatindlæg som kommentar til de skærpede bødetakster for tekniske fejl og mangler:

 

Jeg var forrige lørdag til syn med en trailer, som ved den visuelle del af synet ikke gav anledning til bemærkning. Men ved sidste del af synet, nemlig bremseprøven, var der 0 reaktion på venstre bageste hjul, hvilket så mærkeligt ud, da alle 6 skiver så rene og pæne ud.

 

Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at kaliberen ikke justerede op og således kun lige bevægede sig så meget, at bremseklodserne kunne holde skiven ren. De 5 hjul gav en afbremsning på ca. 58% - altså langt over de 45, som er kravet.

 

Havde det været i en landevejskontrol, havde det udløst en kæmpebøde samt fjernelse af nummerplade. Hvordan vil de kloge hoveder, der har bestemt de nye bødetakster, forklare det rimelige i, at omtalte skal udløse en kæmpebøde, som der er lagt op til?

Det kan da kun være håbløs uvidenhed og manglende evner til at se problemet, vi her lægger under for, og man kan vel efterhånden sige, at sloganet inden for politik er noget i retning af, at manglende viden på området sandelig ikke skal forhindre en udtalelse, og samtidig vil man jo gerne vise handlekraft.

 

Og eftersom lastbilbranchen i forvejen er forhadt og ligger helt fladt ned, er omgangen jo ganske gratis, hvilket også passer politikerne meget godt. Så vi må jo nok erkende, at endnu et slag er tabt.

 

Bjarne Nielsen

Keravavej 10

9800 Hjørring

Læst i alt:

1627 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger