Debat

31. juli 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

- Vi sidder med de stærkeste kort på hånden

- Vi sidder med de stærkeste kort på hånden

31. juli 2019 - 01:43

 

Debatindlæg som kommentar til denne artikel:

 

Thi det er ganske vist. Der bliver skrevet mangt og meget her angående vognmænds vilkår. Og ja, det er rigtigt, vi bliver styret af inkompetente skiderikker, som mener, man kan behandle vognmænd og chauffører efter forgodtbefindende. Det er ond politik.

 

Det er også rigtigt, når Jacob Forman (forsvarsadvokat, red.), min gode ven, skriver, at det er ved at være sidste udkald. Når det er sagt, må vi selv gribe i egen barm, vi må stå sammen. Det er desværre nok ikke muligt. Når jeg læser ovenstående artikel, bliver jeg meget bekymret. Hvis man ikke kan overholde gældende regler med hensyn til køre- og hviletid, er det på tide at finde en anden branche. Hvis det ikke er muligt at tjene en anstændig løn med de timer, vi har til rådighed, som i virkeligheden er nok, er det et udtryk for, at man får for lidt for sit arbejde.

Vi skal gøre som Jacob Forman, hvis du vil have udført et stykke arbejde, indsætter du lige x antal tusind kroner på min konto, før bliver der ikke arbejdet. Vi sidder med de stærkeste kort på hånden. Hold ferie i fem dage, så er samfundet gået i stå!

 

Per Jørgensen
Bjergskovvej 4
4330 Hvalsø

Læst i alt:

1376 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger