25. april 2019 - 01:45

App linkNu på Google Play

Dekra: Jobmesser skabte massevis af jobs

25. april 2019 - 01:45

I uge 15 afholdte Dekra syv jobmesser i hele Danmark. Det var de største jobmesser til dato for Dekras vedkommende med op mod 1.500 besøgende og 79 vognmænd og virksomheder.

 

Jobmesserne skulle matche virksomheder og ledige, der enten allerede var chauffører eller gerne ville være det.

Da der er stor mangel på chauffører, stod flere vognmænd og virksomheder klar på deres stand på jobmessen, fordi de manglede arbejdskraft.


I Brøndby stod blandt andre Heidi Grønneskov og repræsenterede Stavnskær Fragt. Hun var på charmeoffensiv for at finde nye chauffører.

 

»Det er svært at få de folk, som man gerne vil have. Der er rift om de gode chauffører,« udtalte Heidi Grønneskov, inden jobmessen begyndte.

 

Efter den to timers jobmesse var hun særdeles tilfreds, især i kølvandet på de sidste par måneder hvor det har været vanskeligt at rekruttere chauffører.

 

»Vi har ansat to chauffører og skal have et par lærlinge til samtale, som vi håber på at kunne ansætte”, lød det optimistisk fra Heidi efter jobmessen.«

 

Gode kandidater

 

 

Der var ingen virksomheder, der gik tomhændet hjem fra jobmesserne. Til alle syv jobmesser kom samtlige virksomheder og vognmænd hjem med nogle gode kandidater. HB Care, der er en af Danmarks førende inden for specialkørsel, var at finde på jobmesserne i Brabrand og Brøndby. Fra jobmessen i Brøndby fik de seks spændende kandidater, som de nu løbende vil holde samtaler med.

 

Gert Ottesen, der er udviklingschef for HB Care, understreger at de ikke kun kommer på messen på grund af de mulige kandidater, men i lige så høj grad for at være synlige i branchen. Han var selv på jobmessen i Brøndby, som med hans egne ord var helt fantastisk og godt arrangeret.

Læst i alt:

506 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger