3. oktober 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Dekra udvider med truck- og krankurser

Dekra udvider med truck- og krankurser

3. oktober 2019 - 01:43

Dekra tilføjer nu truck- og krankurser til deres kursustilbud.

 

»Truck- og krankurserne supplerer vores andre kurser rigtig godt. Som lastbilchauffør er det en stor fordel at have et truck- og/eller krancertifikat. Det glæder os derfor, at vi nu får mulighed for at tilbyde vores kursister at kunne tage alle kurserne hos os,« udtaler Peter Laursen, koncerndirektør hos Dekra Danmark.

 

Truckkurset vil først blive udbudt på Dekras kursuscenter i Brøndby, men ambitionen er, at kurset skal udbydes på en række af Dekras kursuscentre i hele landet i løbet af efteråret og i starten af det nye år.

 

»Vi har allerede god erfaring inden for området, da vi i flere år har undervist i truck på vores erhvervsuddannelse til faglært lastbilchauffør i Brøndby. At vi nu får mulighed for at tilbyde kurset til alle vores kursister, er vi super glade for,« udtaler Peter Laursen.

Mens de første truckkurser er planlagt, er Dekra stadig i gang med at planlægge sine fremtidige krankurser. Planen er, at de første krankurser bliver udbudt i starten af det nye år på flere kursuscentre i landet.

 

4. november starter det første truckkursus hos Dekra i Brøndby, og interessen for kurset har været stor. Dekra kan således allerede nu melde om kun få ledige pladser tilbage på deres første hold.

 

 

Læst i alt:

377 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger