16. december 2021 - 13:40

App linkNu på Google Play

Demonstration foran slagteri: Spærrede vejen for lastbilerne

Demonstration foran slagteri: Spærrede vejen for lastbilerne

16. december 2021 - 13:40

Kl. 4.21 torsdag morgen fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse om en uanmeldt demonstration foran Danish Crowns slagteri i Ringsted.

 

Omkring 23 demonstranter havde taget opstilling foran indgangene til slagteriet og spærrede vejen for lastbilerne, som skulle til og fra stedet.

 

Politiets indsatsleder og flere patruljer kørte til Ringsted for at få et overblik over demonstrationen. Lastbilerne til slagteriet blev ledt ind til slagteriet via andre adgange.

 

Omkring kl. 8.25 brød fire demonstranter brød ind på område. De blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen og ført ud igen. Omkring kl. 09.34 blev alle demonstranterne hentet af deres bus og kørte væk fra stedet. Ingen blev anholdt i forbindelse med demonstrationen, men de sigtede kan forvente en bøde i sagen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ifølge en pressemeddelelse var der tale om en stor civil ulydighed aktion på mellem 20-50 aktivister, som protesterede imod animalsk produktion.

Læst i alt:

1739 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke