10. september 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

Den gamle Lillebæltsbro genåbner for biltrafik

Den gamle Lillebæltsbro genåbner for biltrafik

10. september 2019 - 01:42

Der er lagt op til en festdag ved Lillebælt fredag 13. september. Den gamle Lillebæltsbro genåbner for biltrafik efter senest at have været spærret siden 29. januar under den omfattende renovering af broen. Dermed får mange private borgere, og det lokale erhvervsliv, igen en kortere vej over vandet mellem Middelfart og Fredericia.

 

Genåbningen af Den gamle Lillebæltsbro bliver markeret med et arrangement af Middelfart og Fredericia Kommune. Arrangementet starter klokken 7 og afholdes ved broenden på Jyllandssiden af broen.

 

Borgmester i Middelfart Kommune, Johannes Lundsfryd Jensen, og viceborgmester Susanne Eilersen fra Fredericia Kommune hilser på de første bilister, der kører over broen. Borgmestrene deler morgenbrød ud ved krydset Snoghøj Landevej/Kolding Landevej.

»Genåbningen er en længe ventet og glædelig begivenhed. Og at der nu igen kommer biler den vej over Lillebælt får stor betydning for Middelfart Kommune,« udtaler Middelfart Kommunes borgmester Johannes Lundsfryd Jensen.

 

Om eftermiddagen er der arrangeret koncerter i Middelfart by for at fejre broens åbning. Festen starter kl. 15.30, og alle er velkomne.

Læst i alt:

717 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger