28. januar 2020 - 14:12

App linkNu på Google Play

Den var god nok: Chauffør slog bilist

Den var god nok: Chauffør slog bilist

28. januar 2020 - 14:12

Onsdag i sidste uge kunne Midt- og Vestsjællands Politi melde om en ophidset lastbilchauffør, som havde reageret voldsomt over for en forankørende bilist. Vidner havde set lastbilchaufføren gå over til bilen, som holdt for rødt lys og stikke hele overkroppen ind i bilen til føreren, en ældre herre.

Vidnerne synes, det så ud som om, at lastbilchaufføren slog den ældre mand. Men politiet fik anmeldelsen om episoden fra to vidner, men fik i første omgang ikke en anmeldelse fra den forurettede.

 

Ud fra de gode vidneforklaringer i sagen fik politiet fredag kontakt til den forurettede, en 75-årig mand fra Tårnby, som mødte til afhøring på politistationen sammen med sin kone, som havde været passager i bilen. De bekræftede vidnernes oplevelse af, at lastbilchaufføren havde været ophidset og havde slået forurettede i ansigtet, angiveligt fordi han var utilfreds med den 75-åriges kørsel. Den forurettede pådrog sig overfladiske skrammer i ansigtet som følge af volden.

Sagen blev efterforsket for at finde frem til lastbilchaufføren. Ud fra oplysninger om lastbilen registreringsnummer fik politiet mandag kontakt med en mistænkt i sagen. En 45-årig mand fra Fakse Ladeplads kontaktede selv politiet for at afgive forklaring i sagen, da han havde været chauffør på lastbilen. Han blev sigtet for vold mod den 75-årige, som ifølge den 45-årige havde chikaneret ham i trafikken ved at køre langsomt.

 

Den 45-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når voldssagen skal afgøres. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Læst i alt:

2773 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger