17. august 2022 - 10:42

App linkNu på Google Play

- Det er på siden af presenningen, den rigtige forbryder står skrevet

- Det er på siden af presenningen, den rigtige forbryder står skrevet

17. august 2022 - 10:42

Hvor er disponenten henne i det her!

 

Sådan spørger fragtmand Jens-Ole Larsen fra Slagelse Transportcenter, efter at en bulgarsk chauffør med et alenlangt synderegister i sidste uge blev knaldet af Tungvognscenter Øst ved en rutinemæssig kontrol af lastbiler på Køge Bugt Motorvejen.

 

Der var svindlet massivt med køre- og hviletid, adblue-systemet, hastighedsbegrænseren, kørt uden førerkort i takografen og kørt uden gyldig transporttilladelse. Samtidig valgte chaufføren i første omgang at ignorere politiets signal om at holde ind til kontrol. En betjent måtte derfor benytte udrykningssignalet for at stoppe lastbilen, og han fik lastbilen standset ved næste afkørsel, så den kunne blive kontrolleret.

 

- Det er godt, han blev stoppet. Men vi ved jo godt alle sammen, at det her ikke er noget, den bulgarske chauffør selv har syntes, var en super god idé. Vi ved også godt, at han ikke er kørt til og fra Bulgarien flere gange i de seneste 28 dage. Så kære politi, har I tjekket, om hans lønsedler og afregning er, som det skal være på danske vilkår, siger Jens-Ole Larsen.

- Og sidst, men ikke mindst, hvis ikke det er ulovligt, så meddel, når I tager sådan en her, eller en der er fuld eller andet, uanset nationalitet og nummerplader, hvilken trailer der hang bag på trækkeren. Det er på siden af presenningen/kassen, at den rigtige forbryder står skrevet, siger Jens-Ole Larsen og gentager, at det er rigtig godt, bulgareren blev stoppet.

 

- Jeg har sagt og skrevet det mange gange: Jer der går under radaren, også store flotte selskaber, der bliver en pris at betale på et tidspunkt, når man baserer sin drift på ulovligheder, siger fragtmanden.

 

- Men dybest set er chaufføren kun en stakkel, der er udnyttet af andre, der er stærkere end ham selv og hans vognmand, understreger Jens-Ole Larsen.

Bødeniveauet vurderes ifølge Tungvognscenter Øst til at være på flere hundrede tusinde kroner, ligesom der vil blive nedlagt påstand om, at chaufføren frakendes førerretten ubetinget i Danmark.

Læst i alt:

18882 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger