25. august 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

»Det må gerne ose og larme«

»Det må gerne ose og larme«

Katrine Dyhl Rasmussen vil være lastbilchauffør. Foto: Ulrik Burhøj Jepsen

25. august 2020 - 01:44

Igennem de seneste uger, har masser af motiverede elever startet deres rejse ud i studielivet.  

Det gør sig også gældende på Tradiums tekniske erhvervsuddannelser, hvor en masse unge også netop har taget springet fra grundskolen til en skolegang med håndværk og tekniske fag. Her har fokus også været på den gode start og sammenholdet mellem eleverne.

 

»Der er er ikke så mange piger, der starter som mekaniker eller smed, men gutterne tager rigtigt godt imod en,« forklarer Nadja Sylvest Pedersen, der sammen med Katrine Dyhl Rasmussen startede på Grundforløb 1 (GF1) som de eneste piger på TEK-linjen, hvor der dog siden er kommet flere til.

 

Nadja Sylvest Pedersen valgte denne retning, fordi hun vil være mekaniker og for Katrine Dyhl Rasmussen er det da også drømmen om hestekræfter, der har styret studievalget.

»Jeg vil gerne være lastbilchauffør fordi jeg godt kan lide at arbejde med store maskiner – og det må også gerne ose og larme,« siger Katrine Dyhl Rasmussen.

 

Erhvervsskolen Tradium er et uddannelsecenter, som udbyder en lang række ungdoms-, voksen- og efteruddannelser inden for det merkantile og tekniske område: hhx, htx, eux, eud og AMU. Skolen beskæftiger ca. 450 medarbejdere og underviser ca. 2.800 årselever på seks adresser i Randers og Pederstrup.

Læst i alt:

2135 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger