Det sker

5. maj 2017 - 02:05

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Åben Lastbil i Sønderjylland

5. maj 2017 - 02:05

I morgen, lørdag 6. maj fra klokken 10 til 14, inviterer Sønderjyllands Vognmandsforening for andet år i træk til arrangementet Åben Lastbil, denne gang hos medlem Verner Jensen Krantransport, Trondhjemsvej 6 i Rødekro.


- Sidste år var det en form for pilottest, og da havde vi en rigtigt vellykket dag. Så igen i år er det meningen, at vi gerne ser alle slags gæster. Måske folk der spørger, hvorfor vi hele tiden kører forbi på deres vej,hvad det nu er med de elefantoverhalinger - eller måske får vi gæster, der er interesserede i at køre lastbil. Vi er også klar til en kollegasnak.


Sådan forklarer Kenneth Jacobsen, Kruså, formand for Sønderjyllands Vognmandsforening, bl.a. til Trans Inform, Vognmandens Fagblad.

 

Arrangementet i morgen, hvor der bliver mulighed for at møde fem-seks af medlemmernes lastbiler, er således et godt eksempel på foreningens ønske om at skabe flere positive berøringsflader mellem vognmændene og det øvrige samfund.

Læst i alt:

3 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger