Det sker

26. april 2019 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

MOVE-konference: Chaufførjob og privatliv

26. april 2019 - 02:45

Onsdag 8. maj arrangerer Messe C i Fredericia MOVE-konferencen i samarbejde med Syddansk Logistik Forum og Danske Transport Medier.

 

Konferencens første indlægsholder, Dekras koncerndirektør Peter Laursen, siger til Vognmandens Fagblad, at kampen om fremtidens chauffører og fremtidig succes blandt andet handler om, at vognmændene genvurderer, hvordan de planlægger chaufførernes job.

 

- Vognmændene skal gentænke deres planlægning, så det ikke kun går på, ’hvad der er behageligt for mig’. Vognmændene skal forsøge at tilrettelægge chaufførernes arbejde mere fleksibelt. De skal spørge, hvad der passer chaufførerne, for de er nødt til at planlægge i retning af en mere normal arbejdsmæssig rutine. Så vi eksempelvis ikke er der, hvor det aldrig kan lade sig gøre at hente børn eller se dem spille fodbold. Så er det svært at få job og privatliv til at hænge sammen, siger Peter Laursen blandt andet til Vognmandens Fagblad.

Godt udgangspunkt

Dekras koncerndirektør nævner som eksempel, at en vognmand planlægger kortere og længere uger på ’køresedlen’ for vognmandens chauffører.

 

- Dem der er i branchen, elsker at være chauffører. Da Dekra startede i branchen (i Danmark), så spurgte vi vognmændene, hvad deres ønsker var i forhold til kurser – og herunder hvornår det passede vognmændene, at vi afholdt disse kurser. Nu bør vognmændene så i højere grad spørge chaufførerne, hvad der passer dem i forhold til planlægning af chaufførernes arbejde, tilføjer Peter Laursen til Vognmandens Fagblad.

 

Han leverer sit indlæg ’Chaufførmangel – hvem vinder kampen om fremtidens chauffører – og hvad er opskriften på succes’ onsdag 8. maj kl. 11 til 11.30 i Messe C, Fredericia.

Læst i alt:

54 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke