Det sker

26. april 2019 - 02:25

App linkNu på Google Play

Vognmanden

FDL: Generalforsamling i morgen

26. april 2019 - 02:25

I morgen, lørdag 27. april fra klokken 9 til cirka 12, holder én af landets ældste vognmandsforeninger, den 63-årige Frie danske Lastbilvognmænd (FDL) generalforsamling.

Arrangementet finder som sædvanlig sted på Hotel Hedegården i Vejle, hvor der indledes med gratis morgenkaffe fra kl. 8.30, og efter generalforsamlingen er FDL vært for et frokost-arrangement.

 

- Vi kan kun opfordre til, at medlemmerne kommer og bakker os op i kampen mod blandt andet social dumping, ulovlig cabotage og postkasseselskaberne, siger FDL’s kontorleder Jens Groot før lørdagens generalforsamling.

 

Sammenhold gør stærk. Skal vi fortsat være i stand til at lægge pres på politikerne, er vi nødt til at have medlemmernes opbakning. Ved at møde op, får medlemmerne selv indflydelse på FDL’s kurs, og det må alle vel være interesseret i, lyder det videre fra FDL.

På valg - tilmelding

Foreningens næstformand, Torbjørn Bay fra Slagelse, har været med i mange år som bestyrelsesmedlem og er villig til at blive genvalgt. Også Carsten Fruelund Poulsen fra Fredericia og Jørgen Herløv Mortensen, Ødsted ved Vejle, er på valg og fortsætter sandsynligvis, lyder det.

 

Tilmelding til generalforsamlingen sker via mailadressen fdl@fdl-vm.dk eller telefonnummer 40 57 05 44.

Læst i alt:

33 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger