Det sker

12. marts 2019 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Hør nærmere om ny – kontroversiel – bro

12. marts 2019 - 02:30

Tirsdag 19. marts klokken 19 inviterer Skibby Aktive og Fjordforbindelsen Frederikssund til en temaaften om byggeriet af Kronprinsesse Marys Bro, over Roskilde Fjord, og Nationalpark Skjoldungernes Lands nye tiltag i Fjordlandet.

Den kommende nye bro har i efterhånden godt et år været genstand for en heftig debat omkring den brugerbetaling, der lægges op til i forhold til last- og personbiler.

 

Positiv udvikling

Projektchef for byggeriet af Fjordforbindelsen, Henrik Vincentsen fortæller om status på arbejdet med Kronprinsesse Marys Bro, og hvilken betydning den får for Hornsherred.

 

- Frederikssund og omegn er et område i udvikling, og ny infrastruktur plejer at have en afsmittende effekt på omgivelserne. Med Kronprinsesse Marys Bro kommer Hornsherred tættere på hovedstadsområdet, særligt nu hvor Vejdirektoratet er i gang med at opdatere VVV-undersøgelsen og anlægsloven for Frederikssundsmotorvejens 3. etape, siger Henrik Vincentsen.

Sjællands første nationalpark

Samme aften fortæller nationalparkchef Anders Bülow om områdets nationalpark, Nationalpark Skjoldungernes Land, og herunder om nye planer for området. Anders Bülow kommer desuden ind på, hvilken betydning nationalparken, der er den første på Sjælland, får for Fjordlandet.

 

- Området er populært blandt den lokale befolkning, og vi har et stort fokus på, at endnu flere skal få glæde af det skønne område. Med vores kommende spændende tiltag vil endnu flere mennesker forhåbentlig lægge turen forbi Fjordlandet og få sig nogle rigtig gode naturoplevelser, tilføjer nationalparkchef Anders Bülow.

Tilmelding

Mødet holdes på Bymidten 10, Skibby.

Der er plads til 90 personer til arrangementet, og tilmelding sker - efter først til mølleprincippet - via fjordforbindelsen@vd.dk

Læst i alt:

29 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger